Παροχές

Παροχές

Τα διαμερίσματα Άννα στην Κέρκυρα διαθέτουν όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να ετοιμάσετε το πρωινό σας και να το απολαύσετε στο μεγάλο μπαλκόνι σας ή στον κήπο.

Κατά την άφιξή σας θα βρείτε ένα καλάθι με φρούτα, φρυγανιές, μαρμέλαδες, βούτυρο, καφέ, τσάι, γαλατάκια και ζάχαρη. Επίσης στο ψυγείο θα υπάρχει ήδη δροσερό νερό και χυμός για εσάς. Σούπερ μάρκετ υπάρχει σε απόσταση 300μ από τα διαμερίσματα Άννα με κατεύθυνση προς το λιμανάκι της Μπούκαρης.

Τα σεντόνια και οι πετσέτες αλλάζονται κάθε τρεις μέρες.

Στα διαμερίσματα Άννα διαθέτουμε ξαπλώστρες και ομπρέλες για τους πελάτες μας τις οποίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στον κήπο ή στην παραλία που βρίσκεται 20μ μπροστά από τα διαμερίσματα. Επίσης υπάρχει εξωτερικό ντους στον κήπο. Για τους περιπετειώδεις, διαθέτουμε κανό για περιήγηση στις γύρω παραλίες της Μπούκαρης.

Το αυτοκίνητό σας μπορείτε να το παρκάρετε σε χώρο που υπάρχει στο δρόμο έξω από τα διαμερίσματα.

Σε περίπτωση που χρειάζεστε ταξί κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο ή στο λιμάνι μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε κάνοντας κράτηση για ταξί, ειδάλλως υπάρχει σταθμός ταξί έξω από το αεροδρόμιο και το λιμάνι. Η διαδρομή για Μπούκαρη που είναι 25χμ στοιχίζει περίπου 30-40 ευρώ αναλόγως της κίνησης. Για απ' ευθείας κρατήσεις με το κέντρο ταξί Κέρκυρας μπορείτε να καλείτε στο 26610 33811 www.corfutaxi.gr e-mail: info@corfutaxi.gr

Image

Μπορείτε να βρείτε εταιρείες ενοικίασης αυτοκινήτων κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας. Αν η άφιξή σας είναι στο λιμάνι τότε καλό θα είναι να έχετε κανονίσει από πριν ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να σας περιμένει αντιπρόσωπος στο λιμάνι. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε μπορούμε να μεσολαβήσουμε στην ενοικίαση αυτοκινήτου ώστε να το παραλάβετε από το σημείο άφιξής σας και να το παραδώσετε κατά την αναχώρησή σας.

Μπορούμε επίσης να μεσολαβήσουμε για ενοικίαση μηχανής.

Δημόσιες συγκοινωνίες

Πόλη Κέρκυρας – Μεσογγή – Μπούκαρη

Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το αστικό Κτελ για να μετακινηθείτε από την πόλη της Κέρκυρας προς την Μεσογγή. Από την Μεσογγή για την Μπούκαρη η απόσταση είναι 3χμ και υπάρχουν ταξί για να μεταφερθείτε στην Μπούκαρη.

Αεροδρόμιο Κέρκυρας – Μεσογγή – Μπούκαρη

Δεν υπάρχει σταθερή γραμμή του αστικού Κτελ που να συνδέει το αεροδρόμιο με την πόλη της Κέρκυρας. (Τηλ πληροφοριών αεροδρομίου 2661089600 )

Η μετακίνηση από το αεροδρόμιο προς την πόλη γίνεται με ταξί ή ενοικιαζόμενο αμάξι.

Λιμάνι Κέρκυρας – Μεσογγή – Μπούκαρη

Από το λιμάνι της Κέρκυρας αναχωρεί το Νο2 λεωφορείο (μπλε) προς την πόλη της Κέρκυρας. Από εκεί θα βρείτε στάση και θα πάρετε το λεωφορείο για Κάβο (πράσινο). Κάνετε στάση στη Μεσογγή.

τηλ.26610 31595 αστικό κτελ (μπλε)

τηλ.26610 28927 υπεραστικό κτελ (πράσινο ) www.ktelkerkyras.gr

Άμαξες στην Κέρκυρα

Για τους πιο ρομαντικούς, μια βόλτα με άμαξα στο ιστορικό κέντρο της Κέρκυρας θα είναι μια υπέροχη εμπειρία. Το παραδοσιακό και γραφικό μέσο μεταφοράς, οι ιστορικές άμαξες, κυκλοφορεί ακόμα στην Κέρκυρα. Αφετηρίες θα βρείτε στη κεντρική πλατεία (Σπιανάδα) και στο παλιό λιμάνι. Η συνήθης διαδρομή που ακολουθούν οι άμαξες είναι: Σπιανάδα - Μουράγια - Αγίας Σοφίας - Γεωργίου Θεοτόκη - Δεσύλλα - περιοχή Τένις - Αλεξάνδρας - παραλιακός Γαρίτσας - Σπιανάδα. Ο χρόνος της περιήγησης είναι περίπου 40 λεπτά και κατά τη διάρκειά της ο αμαξάς θα σας ξεναγήσει στα κυριότερα αξιοθέατα της πόλης. Το κόστος κυμαίνεται μεταξύ 25 και 30 € .Αν θελήσετε κάποια ιδιαίτερη περιήγηση ή περιήγηση εκτός εποχής μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον πρόεδρο του Σωματείου Αμαξηλατών, τον κ. Αλέξανδρο Βλάχο 26610-24162 ή να μας ενημερώσετε ώστε να το κανονίσουμε εμείς.

Μπορούμε να φροντίσουμε για εσάς:

  • Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα.
  • Ενοικίαση μηχανής ή ποδηλάτου.
  • Κράτηση ταξί για μεταφορά ή ξενάγηση στην Κέρκυρα.
  • Κράτηση για βόλτα με άμαξα.
  • Κράτηση σε εκδρομή. Για περιγραφή εκδρομών παρακαλώ πατήστε εδώ.
  • Οτιδήποτε επιθυμήσετε απλά ζητήστε το και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς!

Μπορούμε να φροντίσουμε για εσάς:

  • Ενοικίαση αυτοκινήτου στην Κέρκυρα.
  • Ενοικίαση μηχανής ή ποδηλάτου.
  • Κράτηση ταξί για μεταφορά ή ξενάγηση στην Κέρκυρα.
  • Κράτηση σε εκδρομή.

Οτιδήποτε επιθυμήσετε απλά ζητήστε το και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς!
Άννα